Facebook-sivun hyödyt yritykselle

Miksi yrityksellä siis kannattaa olla Facebook-sivu? No, monestakin syystä:

 

1. Ilmainen paikka näkyä

Facebookiin liittyminen ei maksa mitään ja olemalla mukana somessa saat ilmaisen paikan näkyä ja kuulua asiakkaillesi, sekä mahdollisille asiakkaille. Miksi et siis hyödyntäisi sitä?

2. Yhteystiedot ja aukioloajat

Monet meistä etsivät yrityksen yhteystietoja ja aukioloaikoja Facebookista. Facebook on hyvä paikka koota nämä kaikki tärkeät tiedot helposti asiakkaiden saataville. Muista vain pitää tiedot ajan tasalla!

3. Pysy yhteydessä asiakkaisiisi

Tämä on yksi tärkeimmistä – Facebookissa ihmiset voivat kirjoittaa kommentteja, jättää arvosteluja ja vaikka chatata kanssasi kysyäkseeen lisää tuotteistasi ja palveluistasi. Kun asiakkaat kommentoivat julkaisujasi, saat ylläpidettyä hyvää vuorovaikutusta heidän kanssaan. Chatti taasen on asiakkaalle mukava ja yksityisempi kanava esittää tarkentavia kysymyksiä tuotteista, ja chatissa pystyt vastaamaan ripeästi ja rennosti suoraan kysyjälle. 

4. Tiedota asiakkaitasi

Onko liikkeesi kenties kiinni loman ajan vai saapuiko valikoimiinne jokin uutuustuote. Facebook on oivallinen kanava tiedottaa asiakkaitasi ja pitää heidät ajan hermolla.

5. Julkaise omaa sisältöäsi

Facebook arvostaa omaa ja aitoa sisältöä. Kun siis olet luonut yritystilin Facebookiin, muista myös julkaista siellä. Tämä on yrityksellesi hyvä tapa erottua omilla kuvilla ja sisällöillä. Jos yritykselläsi on siis jotain hyvää, hauskaa ja hyödyllistä kerrottavaa, jaa se ihmeessä muillekin!

6. Mainonnan liittäminen 

Facebook-mainonta on kustannustehokas tapa tavoittaa sekä nykyisiä että uusia kohderyhmiä. Facebookissa mainostaminen vaatii kuitenkin yritystilin. Tili kannattaa ehdottomasti luoda, sillä vaikka julkaisusi saisivat orgaanisesti hyvin näkyvyyttä, mainostetut julkaisut saavat sitä hurjasti enemmän, sillä Facebook on rajoittanut yrityssivujen orgaanista näkymistä uutisvirrassa. 

 

Jos tarvitset apua Facebookin kanssa tai Facebook-mainonta kiinnostaa, ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme!