Miksi kotisivut kannattaisi hankkia juuri meiltä?

Laadukkaat kotisivut ovat yrityksesi moderni käyntikortti, ja siksi ne kannattaa toteuttaa huolellisesti. Teknisesti toimivat ja visuaalisesti raikkaat sivut antavat yrityksestäsi hyvän ensivaikutelman ja luotettavan kuvan. Mutta mistä tuollaiset kotisivut yritykselle sitten voi ja kannattaa hankkia? Me Pro Ratas Oy:llä tarjoamme juurikin nykyaikaisia ja räätälöityjä kotisivuja, joissa kunnossa ovat niin visuaalisuus, tekninen toimivuus sekä hakukoneystävällisyys. Lue alta 13 hyvää syytä, miksi kotisivut kannattaa hankkia juuri meiltä!

1. Henkilökohtainen palvelu 

Meillä ne ihmiset, jotka oikeastikin tekevät sivuston, ovat yhteydessä asiakkaaseen ja haastattelevat hänet. Toisilla palveluntarjoajilla ei välttämättä pääse juttusille suoraan tuotantotiimin kanssa.

2. Teemme sivustot yhdessä asiakkaan kanssa

Asiakkaalle soitetaan aina, hän asioi suoraan tekijöiden kanssa ja pääsee kertomaan toiveistaan. Jokainen sivusto räätälöidään ja rakennetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden perusteella!

3. Teemme aidosti laadukkaat verkkosivut, jotka perustuvat kolmelle perusasialle

Hyvä visuaalisuus, tekninen toimivuus sekä uniikki, hakukoneystävällinen teksti – niistä syntyvät hyvät sivut. Puhumme verkkosivujen ”pyhästä kolminaisuudesta” – jos joku edellä mainituista on heikkoa tai puuttuu kokonaan, sivusto ei ole paras mahdollinen. Meillä kaikki kolme kuuluvat pakettiin (pl. ulkoasujen freesauksissa emme vastaa sivuston löydettävyydestä).

4. Jokaisen sivuston toteuttaa kokenut tekijätiimi

Meillä sivustosi parissa hommia tekevät AD, koodari ja Copywriter, jotka kaikki ovat tehneet verkkosivuja useita vuosia. Meillä on myös tiimissä henkilö, joka on pitänyt vuosia omaa verkkokauppaa.

5. Sivuston tekemiseen käytetään aikaa

Tarjoamme vain huolellisesti tehtyjä kotisivuja. Emme rakenna sivustoa nopeimmalla mahdollisella tavalla vaan huolehdimme siitä, että kaikki on huolella tehty ja toimii.

6. Sisällöntuotanto kuuluu pakettiin

Laadukas, hakukoneystävällisesti kirjoitettu teksti on tärkeimpiä tekijöitä sivuston luonnollisessa Google-löydettävyydessä. Meillä tekstit kirjoitetaan niin, että annamme parhaat mahdolliset lähtökohdat löydettävyydelle. Teksti on sujuvaa, oikeakielistä ja aina uniikkia – oikea ihminen suunnittelee ja kirjoittaa tekstisisällön.

→ Toisilla palveluntarjoajilla tekstituotannosta saattaa joutua maksamaan lisää tai asiakas joutuu kirjoittamaan tekstit itse, jolloin hakukoneystävällisen sisällön kriteerit harvoin täyttyvät.

7. Sivuston tekninen toimivuus testataan ja tarkistetaan ennen julkaisua

Suoritamme sivustoille aina nopeustestin sekä perustason SEO-testin. Kaikkiin sivustoihin kytketään myös kävijäseuranta.

8. Koodimme on selkeä

Selkeä koodi auttaa sivustoa latautumaan nopeasti. Jokaiselle sivustolle myös kytketään lisäosa, joka parantaa latausnopeutta.

9. Palvelintilamme sijaitsevat Suomessa

Tämä vaikuttaa ensisijaisesti sivuston latausnopeuteen.

10. Huolehdimme sivuston turvallisuudesta – myös julkaisun jälkeen

Sivustosta on varmuuskopiot, ja mikäli sivusto kaatuu, saamme siitä ilmoituksen välittömästi ja pääsemme korjaamaan ongelmaa. Lisäksi sivustoa ylläpidetään; teemme automaattisesti tarvittavat järjestelmä- ja tietoturvapäivitykset.

11. Sivustoa on helppo päivittää

Olemme hankkineet WordPressiin helppokäyttöisen päivitystyökalun, joten asiakas voi itsekin tehdä sivustolleen pieniä muutoksia.

12. Tarvittaessa meihin saa aina yhteyden

Jos asiakas tarvitsee apua tai neuvoja, häntä palvelevat oikeat ihmiset Suomessa sähköpostilla, puhelimitse tai tarvittaessa myös toimistolla.

13. Samasta talosta saat sivujen lisäksi kaiken niiden tueksi

Meiltä saat verkkosivut, videot, somemainonnan, Googlen hakusana– sekä display-mainonnan ja analytiikan – siis digimarkkinoinnin täyden palvelun kokonaisuuden. Kun kokonaisuus on kunnossa, voit itse keskittyä yritykseesi, kun me pidämme huolen muusta!

P.S. Kuvassa meidän tekemät oulunautotyo.fi sivut, käy kurkkaamassa!

 

Kun uudet kotisivut ovat yrityksellenne ajankohtaiset, ota meihin yhteyttä! Autamme mielellämme kaikissa kotisivuihin liittyvissä asioissa.