Mitä hyötyä sähköisistä joulukorteista on yrityksille?

Joulukorttien lähettäminen on jo vanha perinne – myös yritysmaailmassa. Pikku hiljaa korttien lähettäminen on siirtynyt nettiin ja perinteisestä paperisesta kortista on tullut sähköinen e-kortti. Sähköpostiin kilahtava kortti on suosittu, ja jo vuonna 2007 joka viides yritys lähetti sähköisen joulukortin.

 

Mutta mitä hyötyä e-korteista on yrityksille?

Monelle suomalaiselle paperinen kortti on perinne, josta ei luovuta. Jos sinulla kuitenkin on paljon asiakkaita, voi joulukorttien tilaaminen, mahdollisesti myös kirjoittaminen, sekä postittaminen viedä helposti yhden työpäivän verran aikaa. Ajan säästäminen on siis yksi suuri hyöty e-kortin lähettämisessä.

Toinen hyöty on ekologisuus – digikortti ei jätä hiilijalanjälkeä, kun valmistus tapahtuu tietokoneella eikä jakelukulujakaan muodostu.

Kolmas hyöty on rahojen säästyminen, jonka usea yritys onkin hyödyntänyt ilahduttavalla tavalla. Joulukortteihin ja muistamisiin varatut rahat on ohjattu joulun alla hyväntekeväisyyteen.

 

Mitä me sitten valitsimme tehdä?

Viime vuoden tapaan, valintamme oli jälleen sähköinen kortti. Arvojemme mukaisesti haluamme kantaa vastuun ympäristöstämme ja yhteiskunnastamme, joten e-kortti oli meille selkeä valinta. Hyväntekeväisyys on ollut meille myös perinne, jota halusimme jatkaa. Tänä vuonna halusimme ohjata joulukortteihin ja -muistamisiin varatut rahat Sylva Ry:lle, kun vanha työntekijämme sairastui syöpään ja jatkaa edelleen taisteluaan sitä vastaan.

Sylva Ry on on syöpäsairaiden lasten ja nuorten aikuisten sekä heidän läheistensä valtakunnallinen yhdistys. Sylva tukee sairastunutta ja tämän lähipiiriä tarjoamalla tietoa ja tukea. Lahjoittamalla autat tukemaan syöpään sairastuneita lapsia, nuoria aikuisia ja heidän läheisiään.

Joulun aikana on monta järjestöä, säätiötä ja yhdistystä, jotka tarvitsevat lisää varoja toimintaansa. Jos olet itsekin miettinyt lahjoittamista tänä vuonna ja koet, että Sylva Ry on sinullekin sopiva kohde, pääset täältä näkemään, miten voit itse osallistua.

Voit myös osallistua meidän keräykseemme. Me lahjoitimme tuhat euroa – nyt haastamme myös sinut tai yrityksesi mukaan lahjoittamaan: kerätään yhdessä toinen tonni!

Facebookissa sivuillamme tapahtuvaan keräykseen pääset tästä!