Mitä jos saisit koko digimarkkinointisi yhdestä osoitteesta?

Niin, mitä jos? Meiltä saat laajan digimarkkinoinnin kokonaisuuden helposti ja luotettavasti samasta paikasta. Palveluihimme kuuluvat niin some-mainonta, Google-mainonta, kotisivut ja verkkokaupat kuin yritysvideotkin.

 

Listasimme nyt neljä hyötyä mitkä saat, kun kaikki digimarkkinointisi hoituu saman katon alla!

 

Helppous. Eikö olisi helppoa, kun kaikki asiat, joita et itse ehdi hoitaa, voisi ulkoistaa yhteen paikkaan? Ei nyt ihan kaikkea tietenkään, mutta kaikki digiin ja markkinointiisi liittyvä. Kun kaikki on samassa paikassa, tiedät aina mitä tapahtuu ja kenelle soittaa kun tulee asiaa. Myös tulosten seuranta on helpompaa, kun budjettisi on vain yhdessä paikassa, eikä sinun tarvitse ynnäillä yksittäisiä kanavia ja toimenpiteitä keskenään.

Luotettavuus. Kun asiat tapahtuvat samassa talossa, ei tarvitse huolehtia rikkinäisistä puhelimista. Tieto kulkee samojen ihmisten kesken ja voit luottaa siihen, etteivät asiat vääristy tai katoa matkalla. Tällöin voit myös luottaa lopputulokseen, kun kaikki ovat samalla kartalla. 

Yhtenäisyys. Kun kaikki yrityksesi digimarkkinointi tulee yhdestä paikasta, on brändin ilme ja ääni tunnistettava. Ja vielä kun kotisivut ja videot tehdään tukemaan tätä ja ne vuorostaan tukevat mainontaa, lopputulos säilyy pakostakin yhtenäisenä. 

Ajan ja hermojen säästyminen. Ei tarvitse ravata kymmenessä eri paikassa, maksaa laskuja harva se päivä, tai seurata raportteja ja tuloksia monessa eri ohjelmassa. Kaikki hoituu samassa paikassa, samojen ihmisten kanssa. Selitämme kaikki kampanjoidesi luvut, sekä autamme ja neuvomme kun tulee jotain kysyttävää – emme jätä sinua pohtimaan yksin asioita, joita sinun ei tarvitse. 

 

Mietityttääkö digimarkkinointi? Haluaisitko lähteä liikkeelle pienemmästä ja katsoa miten hommat meillä toimii, vai tehdäänkö kerralla isompi kokonaisuus? Ota yhteyttä – me autamme!