Miten meillä tehdään kotisivuja?

Kotisivujen uusiminen voi tuntua vaikealta tai työläältä, jos asia on vähänkään vieras tai vaikeaselkoinen. Me Pro Rattaalla olemme halunneet tehdä kotisivujen hankkimisesta helppoa ja prosessista selkeän ja asiakkaalle mukavan.

 

Kartoitamme toiveesi huolellisesti

Kaikki alkaa siitä, kun asiakas on päättänyt ostaa meiltä sivut. Myyjän kanssa mietitään yhdessä sivuston tärkeimpiä tavoitteita, sisältöä ja parannettavia asioita sekä teknisellä että visuaalisella puolella. Kun toiveet ja tavoitteet on käyty läpi, kotisivujen tekijät ottavat meiltä sinuun yhteyttä kysyäkseen sinulta vielä lisää. Esitämme paljon kysymyksiä siksi, että haluamme varmistua siitä, että saat rahoillesi juuri sellaista vastinetta kuin olet toivonutkin. Lisäksi haluamme prosessin olevan mahdollisimman sujuva, kun olemme saaneet tietää sinusta ja yrityksestäsi enemmän ja voimme räätälöidä sivuston yksilöllisesti. 

Laatu on meille tärkeää ja kaikessa tekemisessämme vaalimme kotisivutuotannon pyhää kolminaisuutta, johon kuuluvat moitteeton tekninen toimivuus, tyylikäs ja visuaalisesti kiinnostava ulkoasu sekä laadukas, oikeakielinen ja hakukoneystävällinen tekstisisältö.

 

Kotisivujen teksteillä on tärkeä tehtävä

Tämän jälkeen alkaa tekstituotanto, jonka meillä tekee kokenut copywriterimme Mirva. Sivustolle tehdään hakukoneystävälliset ja yrityksenne näköiset tekstit. Hakukoneystävällinen teksti auttaa sivustoa näkymään paremmin hakutuloksissa. Tekstituotannon jälkeen sivuja aletaan valmistaa toden teolla: sivusto perustetaan, sille luodaan oma visuaalinen ilme ja kaikki palikat asetellaan oikeille paikoilleen AD:mme Katyn toimesta. Sivuston teknisestä puolesta vastaa koodarimme Auli, jonka heiniä ovat mm. itse sivuston koodi, domainit, palvelimet ja muut tekniset seikat. Kun nämä kaikki ovat reilassa, lähetämme sinulle esikatselulinkin sivustoosi (sivusto ei siis ole tällöin vielä julkinen).

 

Sitten julkaisemaan!

Jos sivustolla on jotain, mikä kaipaa muutosta, tehdään ne tässä vaiheessa. Kun muutokset on tehty ja sivusto näyttää kaikkien mielestä siltä miltä pitääkin, ne päästään julkaisemaan. Julkaisusta vastaa Auli, joka varmistaa uuden sivuston toimivuuden heti alusta alkaen. Tämän jälkeen saat sitten vain nauttia uusista upeista sivuistasi ja me huolehdimme niiden ylläpidosta ja vastaamme mahdollisissa ongelmatilanteissa sivuston toimivuudesta.

 

Tarvitseeko yrityksesi uudet kotisivut tai vanhojen sivujen freesausta? Ota meihin yhteyttä!

 

Miksi kotisivut kannattaisi hankkia juuri meiltä? Tutustu näihin 13 kohtaan!