Olemme Google Premier Partner

 

Olemme Google Premier Partner – mitä se tarkoittaa?

Google myöntää kumppaneilleen kahden tasoisia tunnuksia: Partner-, sekä Premier Partner-tunnuksia. Edistyneempi Premier Partner-merkki antaa johtavien asiantuntijayritysten tuoda esiin Googlen hyväksi tunnistamaa osaamista – yrityksellä on tällöin luotettavaa osaamista Googlen tuotteisiin. Premier Partnerit ovat tämän lisäksi tehneet asiakkaidensa kanssa hyviä tuloksia kasvattaen sekä omaa että asiakkaan liiketoimintaa. Googlen Partner-tunnuksista tunnistat siis luotettavat markkinointikumppanit. 

 

Tällainen on Googlen Premier Partner-tunnus. 

 

Suora lainaus Googlelta:

”Partner-kumppaniasema osoittaa, että yrityksellä on Google Ads ‑asiantuntemusta ja että se on täyttänyt Google-mainonnan kulutusvaatimukset, kasvattanut omaa ja asiakkaidensa liiketoimintaa sekä ylläpitänyt ja kasvattanut asiakaskuntaansa.

Sekä Partner-tunnus että Premier Partner ‑tunnus osoittavat, että Google tunnustaa yrityksen Google Partner ‑kumppaniksi. Perustason Partner-tunnuksen lisäksi Google tarjoaa johtaville asiantuntijayrityksille mahdollisuuden tuoda esiin erikoisosaamistaan edistyneemmällä Premier Partner ‑tunnuksella. Tämä tunnus myönnetään hyviin tuloksiin yltäneille yrityksille, jotka ovat täyttäneet mainoskulutusvaatimukset ja suorittaneet lisäsertifiointeja.

Premier Partner ‑tunnus edellyttää, että vähintään kahdella yritykseen liitetyllä käyttäjällä on oltava Google Ads ‑sertifiointi.”

 

Asiakkaamme, olette siis hyvissä käsissä! Jos yrityksenne tarvitsee Google-mainontaaota meihin yhteyttä! Autamme sinua luotettavasti ammattitaidolla.

Lue lisää Googlen Partner- ja Premium Partner-tunnuksista ja niiden vaatimuksista täältä