Monipuolinen & tuloksellinen digitaalinen markkinointi yrityksille

Kuinka saada lisää asiakkaita? Miten kasvattaa myyntiä? Vai toivotko lisää näkyvyyttä netissä? Pro Ratas Oy tarjoaa ratkaisut digimarkkinointisi tarpeisiin. Meiltä saat henkilökohtaista palvelua, ja laadukasta, kustannustehokasta sekä yrityksesi tarpeita vastaavaa apua markkinointiin & myyntiin 

Toimintamme ytimessä on monipuolinen digitaalinen markkinointi yrityksille ympäri Suomen, mistä kertoo myös Google Premier Partneruus. Ammattitaitoiset asiantuntijamme rakentavat kohderyhmiä puhuttelevat kotisivut, iskevät mainoskampanjat sekä pro-tason mainos- ja yritysvideot. Palveluihimme kuuluu myös analytiikkapalvelut. Toteuttamiimme töihin ja asiakkaiden palautteisiin voit tutustua referenssiemme kautta. Haluamme olla paras digitaalisen markkinoinnin kumppani myös sinun yrityksellesi – tutustu palveluihimme & ota yhteyttä! 

Kotisivut

Kotisivut ovat digitaalisen markkinointisi kivijalka. Verkkosivuilla voit esitellä yrityksesi, palvelusi ja osaamisesi houkuttelevalla, selkeällä ja modernilla tavalla. Parhaimmillaan hyvät kotisivut yritykselle tuovat lisää yhteydenottoja ja sitä kautta lisää myyntiä sekä rakentavat positiivista brändimielikuvaa yrityksestäsi.

Google-mainonta

Löydy juuri silloin, kun kuluttajat etsivät palveluitasi! Google-mainonta eli hakusanamainonta on nopea ja kustannustehokas tapa saada yrityksen verkkosivuille kävijöitä juuri silloin, kun he etsivät tuotteita tai palveluita. Mainossuunnittelijamme rakentavat yrityksellesi tarkkaan kohdennetun, tarpeitasi vastaavan ja tehokkaan kampanjan.

Display-mainonta

Herätä asiakkaiden huomio ja vangitse heidän mielenkiintonsa jo ennen, kuin he edes etsivät palveluitasi. Ammattilaisten tekemien bannerimainosten ja Googlen laajan display-verkoston avulla tavoitat kattavasti eri yleisöjä. Voit esimerkiksi lanseerata uuden tuotteen tai lisätä yrityksesi näkyvyyttä – me autamme.

Facebook-mainonta

Facebook on edelleen maailman suosituin sosiaalinen media, ja sen käyttäjiä löytyy joka ikäryhmästä. Facebook-mainonnalla tuotkin mainoksesi sinne, missä potentiaaliset asiakkaasikin viettävät aikaansa. Facebook-mainonta on kustannustehokasta ja tarkkaan kohdennettavissa, jolloin viestisi tavoittaa ja vaikuttaa juuri siellä, missä haluat. 

Instagram-mainonta

Mainosta visuaalisesti tyylikkäällä tavalla kanavassa, jota sadat tuhannet suomalaiset käyttävät päivittäin. Aitojen ja laadukkaiden kuvien tai videoiden avulla sitoutat seuraajiasi, ja maksetun mainonnan avulla avaat ovia uusiin kohderyhmiin. Instagram-mainonta tarjoaa monipuolisia mainosratkaisuja, joissa on, mistä valita.

LinkedIn-mainonta

LinkedInissä voit etsiä uusia asiakkuuksia, rekrytoida huippuosaajia tiimiisi tai vahvistaa brändimielikuvaasi – mitä vain yrityksesi tarvitseekin. Mainosten erittäin tarkka kohdennus esimerkiksi ammattinimikkeen, koulutuksen, kokemuksen, aseman tai taitojen perusteella tekee LinkedInistä ohittamattoman kanavan B2B-markkinointiin ja rekrytointiin.

YouTube-mainonta

Tarinat kiinnostavat kuluttajia, ja videomainoksilla tuotkin oman yrityksesi tarinat esiin entistä elävämmin. YouTube on otollinen kanava mainonnalle, sillä sen sisältöjä katsotaan useimmiten rennossa mielentilassa, jolloin ihminen on vastaanottavaisimmillaan. Rahaa ei videomainonnassa valu hukkaan, sillä maksat vain silloin, kun videosi katsotaan.

Mainosvideot & yritysvideot

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, video kertoo enemmän kuin osaat edes laskea. Toteutamme laadukkaat mainos- ja yritysvideot alusta loppuun talon sisällä; meiltä saat tekijät, kaluston, kuvausten suunnittelun, käsikirjoituksen, editoinnin ja viimeistelyn yhdestä paikasta. Jokainen video räätälöidään juuri sinun yritystäsi varten, ja saat itse olla toteutuksessa mukana omien toiveidesi mukaisesti.

Ilmakuvaus & 360°-kuvaus

Taidamme myös videokuvauksen modernit menetelmät, joilla saamme nostettua videosi uudelle tasolle. Ilmakuvaus tarjoaa erilaisen ja näyttävän perspektiivin videoihisi, ja kuvaukset toteutetaan laadukkailla drone-lennokeilla. 360 asteen videokuvaus on modernin tekniikan avulla toteutettu kokonaiselämys, jossa katsoja näkee ympärilleen koko videon ajan.

Verkkokauppa

Ostaminen verkosta kasvaa koko ajan – ota osuutesi kasvusta! Verkkokauppa on helppo ja kustannustehokas tapa tehdä kauppaa 24/7. Ota verkkokauppa kivijalkaliikkeesi tueksi tai siirrä kaikki kaupankäyntisi nettiin – me autamme rakentamaan yrityksesi näköisen, tehokkaan ja toimivan verkkokaupan, jota sinun on helppo hallinnoida.

Ohjelmallinen ostaminen

Ohjelmallinen ostaminen tarkoittaa mainostilan automatisoitua ostamista. Järjestelmä valitsee näytettävälle mainokselle parhaimmat mainospaikat, joiden hinta-hyötysuhde on optimaalinen. Ohjelmallisen ostamisen avulla mainonnan tekemistä voidaan tehostaa jättämällä turhat käsin tehtävät työvaiheet pois. Mainoksesi sisältö tehdään silti käsityönä.

Analytiikka​

Analytiikasta saatavien tunnuslukujen avulla yrityksesi digitaalinen markkinointi on entistä tarkempaa ja tuloksellisempaa. Emme latele pelkkiä lukuja, vaan saat meiltä myös ymmärrystä niiden taustalta. Yksityiskohtaisesti räätälöity analytiikka antaa faktatietoa siitä, mitä sivustollasi tapahtuu ja siitä, miten tavoitteet parhaiten saavutetaan.