Display-mainonta – visuaalinen bannerimainos herättää huomion

Halusitpa sitten lanseerata uuden tuotteen, mainostaa alekampanjaa tai lisätä yrityksesi tunnettuutta, display-mainonnan avulla tavoitat kattavasti eri yleisöjä suurien näyttökertamäärien avulla. Google Adsiin kuuluva display-verkosto on yli kahden miljoonan verkkosivuston, videon ja sovelluksen ryhmä, jossa display-mainonta eli bannerimainonta tapahtuu. Visuaalisilla, iskevillä teksteillä varustetuilla mainoksilla voit herättää ostajien huomion jo ostamisen alkuvaiheessa; mainosta voidaan näyttää jo ennen kuin he etsivät tarjontaasi kuuluvia tuotteita ja palveluita, tai muistuttaa sivustollasi jo käyneitä tehokkaan uudelleenmarkkinoinnin avulla. Display-verkoston erinomaisten kohdistusvaihtoehtojen avulla näytämme viestisi potentiaalisille asiakkaille juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Maksat vain silloin, kun asiakas klikkaa banneriasi ja siirtyy sivustollesi. Autamme sinua mielellämme saavuttamaan tavoitteesi – ota yhteyttä, niin aloitetaan!

Miksi display-mainonta Pro Ratas Oy:ltä?

Display-mainonnassa mainoksen eli bannerin ulkoasu sekä naseva teksti näyttelevät pääroolia. Kuten hakusanamainonnassa, myös display-mainonnassa mainoksesi suunnittelee ja valmistaa kokenut mainossuunnittelija, jolla on paitsi visuaalista silmää, myös toimivan mainostekstin tajua. Valmistamme räätälöidysti aina kuusi eri kokoista bannerimainosta (esimerkiksi vaaka- ja pystymallisia mainoksia), jotta saamme mainoksellesi useampia sijoittelupaikkoja. Noudatamme Googlen parhaita käytäntöjä, jotta saamme mainoksellesi optimaalisesti näkyvyyttä ja oikeaa kohdeyleisöä. Kohdennamme mainokset tavoitteidesi mukaisesti pyrkien saamaan mainokselle laadukkaita klikkejä mahdollisimman matalaan hintaan. Saat yhteyshenkilöltäsi säännölliset raportit display-mainonnan tuloksista; näet, millä verkkosivulla mainoksiasi näytetään, mitkä mainokset saavat eniten klikkauksia ja mitkä tuottavat eniten.

Suunnittelussa otamme aina huomioon asiakkaan muun mainonnan ja/tai kotisivujen ulkoasun ja tyylin, jotta sanoma olisi yhtenäinen ja muistijälki siten vahvempi. Mikäli kotisivusi kaipaavat päivittämistä, saat meiltä myös kotisivut yritykselle tai räätälöidysti nykyistä sivustoasi parantavat palvelut.

Mainoskampanjat, jotka huomataan

Display-verkoston sivustot tavoittavat yli 90 % internetin käyttäjistä maailmanlaajuisesti. Tarkan ja yksityiskohtaisen kohdennuksen avulla saamme mainoskampanjasi suunnattua juuri niille silmäpareille, joiden haluatkin mainoksesi näkevän. Kohdistusta voi hyödyntää esimerkiksi silloin, kun etsit uusia asiakkaita, aktivoit nykyisiä tai haluat lisätä konversioiden määrää kotisivuillasi tai verkkokaupassasi. Tärkeintä on kohdistaa mainonta kaikkein potentiaalisimpiin asiakkaisiin tuotteen tai palvelun kannalta ja poissulkea kaikki huonolaatuinen liikenne. Kokeile display-mainontaa avullamme – suunnittelemme mainoskampanjat, jotka huomataan.