Facebook-mainonta – mainoksesi siellä, missä asiakkaasikin ovat

Facebook on maailman suosituin sosiaalinen media. Sillä on yli 2 miljardia käyttäjää, sen käyttäjiä on jokaisessa ikäryhmässä ja tutkimusten mukaan Facebookiin kirjaudutaan keskimäärin 17 kertaa päivässä – faktoja, jotka tekevät siitä somen selkeän ykköskanavan. Tästä syystä myös Facebook-mainonta on yrityksille niin kannattavaa, sillä mainostat luontevasti siellä, missä potentiaaliset asiakkaat viettävät aikaansa. Halusitpa sitten lyhyen ja iskevän kampanjan tai pidempiaikaista mainontaa, on se Facebookissa tarkkaan kohdennettavissa ja siksi kustannustehokasta; viestisi tavoittaa juuri ne asiakkaat, jotka haluatkin. Jos haluat kokeilla mainontaa Facebookissa, käänny meidän puoleemme.

Miksi Facebook-mainontaa Pro Ratas Oy:n kanssa?

Meillä jokainen mainoskampanja suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan kanssa. Tuotannon puhelussa kartoitamme toiveesi ja tavoitteesi kampanjan suhteen sekä sovimme yhteiset suuntaviivat mainonnan sisällölle ja kohderyhmälle. Asiakkaalla on mahdollisuus valita joko meidän ammattilaisemme tekemä mainossisältö tai käyttää omaa sisältöään rajattomasti. Kampanjan käynnistämisen jälkeen raportoimme sinulle saavutetuista tuloksista ja tarvittaessa muokkaamme kampanjaa sen edetessä. Henkilökohtainen palvelu, laadukas toteutus ja tarkka kohdennus ovat avaimia toimivaan Facebook-mainontaan, ja sen me osaamme.

Jos olet kiinnostunut muistakin somemainonnan mahdollisuuksista, teemme myös Instagram– ja LinkedIn-mainontaa!

Kustannustehokasta mainontaa yrityksille koosta riippumatta

Facebook-mainonta sopii kaiken kokoisille yrityksille alasta riippumatta. Niin vasta aloittaneet kuin pidempäänkin toimineet yritykset pystyvät Facebook-mainonnan avulla kasvattamaan tunnettuuttaan ja vahvistamaan asiakkaan ostopäätöstä. Kustannustehokkuus syntyy tarkasta kohdennuksesta; mainokset voidaan kohdentaa esimerkiksi iän, sukupuolen ja kiinnostusten kohteiden mukaan. Muiden sosiaalisen median kanavien tavoin Facebook muuttuu ja kehittyy jatkuvasti; siksi seuraamme tarkasti somemarkkinoinnin uusia tuulia ja olemme aina ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu. Facebook-mainonta Pro Ratas Oy:n kanssa on helppoa ja tehokasta – kysy ratkaisua juuri sinun yrityksellesi!