Google-mainonta – lisää asiakkaita netistä

Googlen hakusanamainonta eli usein arkikielessä ”Google-mainonta” on modernin mainostajan tärkeimpiä työkaluja. Google on maailman suurin ja ylivoimaisesti suosituin hakukone, josta haetaan tuotteita ja palveluita Suomessakin miljoonia kertoja päivässä. Hakusanamainonnan idea on yksinkertainen; kun kohderyhmääsi kuuluva asiakas etsii palveluitasi netissä, hänelle näytetään hakua parhaiten vastaavat tulokset. Mainoksesi on näiden tulosten mukana, kunhan mainoskampanja on rakennettu oikein. Maksat vain silloin, kun joku siirtyy verkkosivustollesi tai soittaa yritykseesi mainostasi klikkaamalla. Google-mainonta onkin nopea ja kustannustehokas tapa saada yrityksen verkkosivuille jo kiinnostuneita, potentiaalisia asiakkaita; suunnittelemme yrityksellesi tarkkaan kohdennetun, tarpeitasi vastaavan ja tehokkaan kampanjan, joka tuo verkkosivuillesi liikennettä ja lisää uusia asiakkaita netistä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Miksi tekisit Google-mainontaa Pro Ratas Oy:n kanssa?

Mainoksesi suunnitellaan ja toteutetaan käsityönä toiveidesi, tavoitteidesi ja verkkosivujesi pohjalta. Mainossuunnittelijamme suunnittelee kampanjan hakusanat ja kohdennukset niin, että saisimme mainoksillesi laadukkaita klikkejä mahdollisimman edulliseen hintaan. Idearikkaalla mainostuotannon tiimillämme on kokemusta ja näkemystä lukuisten eri toimialojen tuloksellisesta mainonnasta. Sinuun ollaan säännöllisesti yhteydessä kampanjan tuloksista; kuukausittaisesta raportista näet esimerkiksi klikit, näyttökerrat ja muut oleelliset tiedot ja voit jutella yhteyshenkilösi kanssa tuloksista. Jos haluat tehdä muutoksia kampanjaan, tavoitat mainostiimimme nopeasti.  Mikäli huomaamme, että kampanjasi toimivuuden vuoksi meillä on tarvetta tehdä suurempia muutoksia, olemme sinuun yhteydessä.

Jos mainoksesi laskeutumissivu ei ole houkutteleva, eikä asiakas löydä nopeasti etsimäänsä tietoa, hän poistuu sivustolta nopeasti ja maksat klikistä turhaan. Kauttamme saatkin myös laadukkaat kotisivut yritykselle joilla varmistat, että asiakas jää koukkuun. Hakusanamainonta toimii erinomaisesti myös verkkokauppojen mainontaan.

Kokeile hakusanamainontaa – voit yllättyä!

Hakusanamainonta tavoittaa sellaiset asiakkaat, jotka ovat jo etsineet toimialasi tuotteita tai palveluita. Tällöin et koskaan maksa turhista näyttökerroista, vaan mainostasi klikkaa jo asiasta kiinnostunut, potentiaalinen asiakas. Alkuun pääsee jo pienelläkin budjetilla – soita tai laita sähköpostia niin katsotaan, minkälaista Google-mainontaa voisimme kanssasi tehdä!