Ilmakuvaus ja 360°-kuvaus − uutta vinkkeliä videokuvaukseen

Monipuolista videotuotantoamme maustavat ilmakuvaus sekä 360°-kuvaus, joiden avulla saamme nostettua videosi ihan kirjaimellisestikin uudelle tasolle. Ilmakuvaus tarjoaa erilaisen ja näyttävän perspektiivin videoihisi, ja toteutamme ilmakuvaukset laadukkailla drone-lennokeilla. 360 asteen videokuvaus taas on modernin tekniikan avulla toteutettu kokonaiselämys; katsoja näkee ympärilleen koko videon ajan, ja kokonaisuutta on mahdollista katsoa myös VR-lasien läpi. Käytämme ilma- ja 360-kuvausta tuomaan uusia, mielenkiintoisia ulottuvuuksia niin mainosvideoihin, yritysvideoihin kuin muihinkin videotuotantoihimme. 

Ilmakuvaus tarjoaa lennokkaita näkökulmia

Ilmakuvaukset tarjoavat näyttävyyttä ja uusia, yllättäviä ja kiehtovia kuvakulmia katsojalle. Tutustu ilmakuvausten showreeliimme!

360°-kuvaus tempaisee katsojan mukaansa

360-videossa katsoja näkee tilanteen, kuin olisi itse paikalla: hän voi kääntyä puolelta toiselle, ja katsoa ylös sekä alas.

Hyppää siis mukaan Tepsin kuvauksiin & tsekkaa BEHIND THE SCENES 360°-materiaali tästä!

Miksi videotuotanto Pro Ratas Oy:ltä?

Kuten kaikki videotuotanto, myös ilmakuvaus ja 360°-videokuvaus ovat vahva yhdistelmä sekä taiteellista visiota ja näkemystä että teknistä osaamista. Pro Ratas Oy:n videotuotantotiimi on erittäin kokenutta, ja kannuksia on ansaittu aina somevideoista tv-mainoksiin ja uutisista elokuvatuotantoihin. Tekijällä on oltava silmää niin yksityiskohdille kuin kokonaisuudellekin sekä hallittava tarvittava tekniikka täydellisesti. Silti ilmakuvaukseen käytettävä dronekin on kuitenkin vain väline, jota kokenut kuvaaja osaa hyödyntää. Siten ilmakuvaaminen ei ole vain dronen lennättelyä ympäriinsä, vaan ajatuksella tehtyä dramaturgista kerrontaa, jonka tiimimme hallitsee varmuudella.