Instagram-mainonta – kerro tarinasi koukuttavalla tavalla

Kuvapalvelu Instagram on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi suosituimmaksi sosiaalisen median kanavaksi heti Facebookin jälkeen. Siellä, missä on käyttäjiä, on myös potentiaalista asiakaskuntaa; Instagram-mainonta on keino, jolla voit mainostaa yritystäsi visuaalisesti tyylikkäällä ja luontevalla, kohdeyleisöllesi sopivalla tavalla. Kuten muissakin somekanavissa, myös Instagramissa sisältö on kuningas. Aitojen ja laadukkaiden kuvien tai videoiden avulla sitoutat seuraajiasi ja maksetun mainonnan avulla avaat ovia uusiin kohderyhmiin. Mahdollisuuksia on yhtä paljon kuin tekijöitäkin, aina kuvista ja videoista Instagram Storiesin ja yksittäisten hashtagien hyödyntämiseen asti. Jos olet harkinnut hyödyntäväsi Instagram-mainontaa yrityksesi markkinoinnissa, anna meidän olla avuksi!

Miksi Instagram-mainontaa Pro Ratas Oy:n kanssa?

Olemme sosiaalisen median mainosratkaisujen ammattilaisia, ja olemme aina ajan tasalla nopeasti muuttuvan mainoskentän viimeisimmistä suosituksista ja trendeistä. Jokaista Instagram-mainoskampanjaa varten kontaktoimme asiakkaan aina henkilökohtaisesti, jolloin pääset juttelemaan suoraan mainossuunnittelijan kanssa kampanjasi yksityiskohdista. Suunnittelemme ja toteutamme tyylikkäät, mielenkiintoiset mainokset, jotka kohdennetaan haluamallesi kohderyhmälle ja joiden tulokset raportoimme sinulle läpinäkyvästi. Haluamme, että mainoskampanjasi toimii – siksi myös tarvittavat muutokset on mahdollista tehdä joustavasti myös silloin, kun kampanja on jo pyörähtänyt käyntiin.

Meidän kauttamme onnistuvat myös muun muassa Facebook-mainonta ja LinkedIn-mainonta

Mainonta Instagramissa on helppoa & tehokasta

Instagramin vahvuutena ovat monipuoliset visuaaliset mainosratkaisut. Tarinat, videot, kuvat, kuvakarusellit ja kokoelmat avaavat yrityksellesi uudenlaisia, entistäkin kiinnostavampia mahdollisuuksia mainontaan. Halusitpa sitten lisää näkyvyyttä yrityksellesi, brändimielikuvan buustausta taikka mainostaa uutta tuotetta tai palvelua, Instagram-mainonta on keino tehdä se koukuttavalla tavalla. Instagramissa kohdennusmahdollisuudet ovat samat kuin Facebookissa, joten tavoitat kustannustehokkaasti juuri oikeat, kohderyhmääsi kuuluvat ihmiset.