Kotisivut yritykselle – miksi niitä tarvitaan?

Kotisivut eli verkkosivut ovat nimensä mukaisesti yrityksesi koti verkossa; ikään kuin virtuaalinen liiketilasi, jossa voit palvella asiakkaitasi 24/7. Kun potentiaaliset asiakkaat etsivät tietoa tarjoamistasi palveluista verkossa tai haluavat tutustua yritykseesi paremmin, ovat huolella tehdyt kotisivut se paikka, jossa parhaiten voit esitellä osaamistasi. Nykyään asiakkaat ovat yhä laatutietoisempia ja vertailua yritysten välillä ennen ostopäätöstä tehdään paljon; hyvillä kotisivuilla voit vakuuttaa asiakkaan kysymään tarjousta juuri sinun yritykseltäsi. Kun yrityksen kotisivut latautuvat nopeasti, näyttävät hyvältä ja niillä on hyödyllistä & houkuttelevaa tietoa toiminnastasi, saat asiakkaat kiinnostumaan, ottamaan yhteyttä ja parhaassa tapauksessa ostamaan.

Miksi tilata kotisivut Pro Ratas Oy:ltä?

Koska meille kotisivujen laatu on tekemisen keskiössä. Verkkosivutuotannon ammattilaisista koostuva tiimimme haastattelee jokaisen asiakkaan ennen tuotannon aloittamista, jotta saamme selvän kuvan toiveistasi. Tekemisessämme vaalimme kotisivutuotannon pyhää kolminaisuutta, johon kuuluvat moitteeton tekninen toimivuus, tyylikäs ja visuaalisesti kiinnostava ulkoasu sekä laadukas, oikeakielinen ja hakukoneystävällinen tekstisisältö. Uskomme, että yhdistämällä asiakkaan toiveet ammattilaisten kädenjälkeen, saamme aikaiseksi paitsi aidosti laadukkaat ja toimivat kotisivut yritykselle, myös rahallesi vastinetta.

Meiltä saat myös hakusana– ja display-mainontaa uusien kotisivujesi tueksi!

Minkälaiset verkkosivut yritykselle kannattaa hankkia?

Myyjämme auttavat kartoittamaan tarpeesi ja suosittelevat sen pohjalta sopivinta ratkaisua. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä tarjoten kokeneiden ammattilaisten tekemät kotisivut aina yhden sivun ”landing pageista” jopa kymmenien sivujen kokonaisuuksiin. Verkkosivut rakennetaan maailman suosituimman ja tunnetuimman julkaisujärjestelmän, WordPressin, kanssa, ja julkaisun jälkeen pääset myös itse päivittämään sivustoasi helppokäyttöisen päivitystyökalun avulla. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää siitä, minkälaiset verkkosivut voisimme rakentaa juuri sinun yrityksellesi. 
Kotisivujen ohella toteutamme myös yksilölliset, asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt verkkokaupat.