LinkedIn-mainonta – B2B-markkinointia siellä, missä päättäjätkin ovat

LinkedIn on profiloitunut ammatilliseksi sosiaaliseksi mediaksi, joka on kehittynyt tiukan asiapitoisesta rekrytointialustasta monipuolisemmaksi ja sosiaalisemmaksi, laajemmin työelämää ja sen ilmiöitä käsitteleväksi mediaksi. Sieltä haetaan hyödyllisiä artikkeleita, kiinnostavia kontakteja, uusia haasteita työuralle – tai tarpeellisia bisneskumppaneita. Mainosten erittäin tarkka kohdennus tekee LinkedInistä ohittamattoman kanavan B2B-markkinointiin ja rekrytointiin. Mainostajan on kuitenkin hyvä muistaa, että vaikka LinkedInissä ollaankin ensisijaisesti työroolissa, on työroolinkin takana aina ihminen. Tästä syystä LinkedIn-mainonta on pohjimmiltaan aivan samanlaista kuin muukin mainonta; sillä voidaan vaikuttaa, herättää tunteita ja luoda kiinnostusta.  Tavoita ne tärkeimmät yrityspäättäjät – me autamme sinua onnistumaan!

Miksi LinkedIn-mainontaa Pro Ratas Oy:n kanssa?

Halusitpa sitten uusia asiakkuuksia yrityksellesi taikka löytää huipputekijän tiimiisi, LinkedIn-mainonta tarjoaa siihen mahdollisuudet. Meillä on erinomainen ymmärrys kanavan eri mainosmuodoista, joista voimme valita parhaat tavat juuri sinun tavoitteidesi perusteella. Kukin LinkedIn-kampanja räätälöidään yksilöllisesti mainostuotantomme toimesta. Seuraamme kampanjasi toimivuutta ja tarvittaessa reagoimme nopeasti, mikäli muutoksia tarvitaan. Henkilökohtainen palvelu on meille hyvin tärkeää; ennen kampanjan aloittamista pääset aina juttusille mainoksesi tekijän kanssa, ja myöhemminkin asiakkuudestasi pidetään huolta ja varmistetaan, että olet tyytyväinen.

Halutessasi voit ottaa LinkedIn-mainonnan tueksi myös muuta mainontaa, kuten Google-mainontaa tai Facebook-mainontaa.  Näitä voimme suositella tarpeen mukaan.

Tarkka kohdennus & useat eri mainosmuodot

LinkedIn-mainonta tehdään kohdennetusti ja osuvasti juuri sinun kohderyhmääsi puhuttelevalla tavalla. Kohdennusta voi tehdä muun muassa yrityksen nimen, toimialan ja koon mukaan sekä käyttäjän tittelin, työnkuvan, kokemuksen, koulutuksen, taitojen ja muiden tekijöiden mukaan. Kohdennuksen ansiosta mainoseuroja ei mene hukkaan, vaan ne käytetään harkitusti ja suunnitellusti.

Mainosmuotoja LinkedInissä on useita; esimerkiksi InMail-mainos kilahtaa suoraan käyttäjän LinkedIn-postilaatikkoon, videomainonnalla tuodaan liikkuvan kuvan avulla yrityksesi tai tuotteesi lähemmäs asiakasta, kuvakaruselliin saat mukaan useita laskeutumissivuja ja dynaaminen mainos voi sisältää vastaanottajan profiilitietoja, jolloin mainonta on yksilöllisempää. Jos siis haluat kokeilla mainontaa LinkedInissä, olemme mielellämme avuksi!