Huipputason mainosvideot ja yritysvideot

Video on moderni tarinankerronnan keino, jota hyödynnetään yhä useammassa mainoskanavassa. Viime vuosina erilaiset mainosvideot ja yritysvideot ovatkin voimakkaasti nostaneet suosiotaan yritysten markkinoinnissa; video on paitsi näyttävä ja mieleenpainuva tapa kertoa palvelusta tai yrityksestä, myös hinta-hyötysuhteeltaan erinomainen. Esimerkiksi hyvin tehty yritysvideo kestää aikaa, ja sitä voi hyödyntää kaikkialla yrityksen markkinoinnissa. Sosiaalisen median suosituimmat kanavat Facebook, Instagram ja YouTube ovat luontevia alustoja mainosvideoille, mutta korkealaatuisen videon käyttömahdollisuudet ovat liki rajattomat; videosi voi pyöriä niin kotisivuillasi, ruokakaupan infotauluissa kuin elokuvateatterin valkokankaallakin. Jos videotuotannon tarjoamat mahdollisuudet houkuttelevat, kysy meiltä lisää!

Miksi yritys- ja mainosvideot Pro Ratas Oy:ltä?

Meillä mainosvideosi luo erittäin kokenut videotuotantotiimi, joka herättää tarinasi henkiin täysin uudella tavalla. Tiimissämme on kokemusta liki kaikesta, mitä videotuotannon saralla ylipäätään voi tehdä − aina somevideoista tv-mainoksiin ja uutisista elokuvatuotantoihin. Laajan kenttäkokemuksen ohella tiimimme jäsenet ovat jokainen opiskelleet videotuotantoa eri oppilaitoksissa, joka tuo lisää variaatiota ja näkökulmia tekemiseen. Laadukkaassa videotuotannossa tarvitaan paitsi korkeaa teknistä osaamista, myös luovaa ja taiteellista näkemystä. Siksi videotuotantomme ei koskaan ole kliinistä puurtamista, vaan visuaalista tarinankerrontaa, jota tehdään rakkaudesta lajiin. Hyödynnämme aina videotuotannon koko potentiaalin; tekemisen taustalla on koko tiimin kokemus, ideat ja taidot.

Jotta saisit uudesta mainosvideostasi koko potentiaalin irti, saat kauttamme myös tehokkaat mainosratkaisut videosi levitykseen. Oikein kohdennettu YouTube-mainonta, Facebook-mainonta tai Instagram-mainonta avaa ovia yhä uusien yleisöjen tavoittamiseen.

Monitaitoisen ammattilaisen tekemä video yrityksellesi

Ota yhteyttä ja kerro, minkälainen mainosvideo sinulla on mielessäsi. Alkuhaastattelujen jälkeen videotuotantomme jalostaa annetun idean tuotantosuunnitelmaksi, joka toteutetaan asiakkaan toiveiden ja aikataulujen mukaisesti. Digitalisoitumisen myötä tuotantoryhmät ja -kalustot ovat keventyneet lopputuloksen siitä kärsimättä. Nykyään mainosvideon tekoon ei tarvita massiivista kuvausryhmää; jopa yksi ihminen pystyy hoitamaan useamman toimenkuvan, kunhan ammattitaito riittää − ja meillähän se riittää. Meiltä saat tarvittaessa myös spiikit ja voice-overit videoihisi, joiden ohella lisää lennokkuutta videotuotannon palveluihimme tuo myös ilmakuvaus.