Verkkokauppa − aina avoin kauppapaikka uusille & vanhoille asiakkaille

Miten palvella asiakkaita valtakunnallisesti, kellon ympäri ja vuoden jokaisena päivänä? Verkkokaupalla tietenkin! Verkkokauppa on erinomainen ratkaisu kaikille yrityksille, jotka haluavat paitsi palvella asiakkaitaan paremmin, myös lisätä myyntiään. Moitteettomasti toimiva, selkeä verkkokauppa avaa mahdollisuudet joustavaan, ajasta ja paikasta riippumattomaan kaupankäyntiin. Nettikauppa voi joko tukea kivijalkaliikkeesi toimintaa tai olla ainoa ”liiketilasi” − sinä päätät. Verkkokaupan perustaminen käy kanssamme joustavasti, ja halutessasi saat koko verkkokaupan avaimet käteen -periaatteella. Mikäli nettikaupan tarjoamat mahdollisuudet kiinnostavat, ota meihin yhteyttä!

Miksi hankkia verkkokauppa Pro Ratas Oy:ltä?

Meiltä saat helppokäyttöisen verkkokaupan räätälöitynä yrityksellesi. Huolehdimme siitä, että kauppasi näyttää houkuttelevalta ja toimii sujuvasti heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ennen tuotannon aloittamista pääset juttelemaan tekijöiden kanssa toiveistasi ja tarpeistasi verkkokaupan suhteen, jonka lisäksi koulutamme sinut käyttämään kauppaa. Kaikki tekemämme verkkokaupat perustetaan WooCommerce-alustalle, joka on ketterä, helppokäyttöinen ja hakukoneystävällinen − ja samalla sekä Suomen että koko maailman suosituin verkkokauppa-alusta. Saat verkkokauppaasi kiinni yleisimmät maksutavat ja logistiikat, ja tarvittaessa runsaasti lisätoiminnallisuuksia kauppasi kasvaessa.

Tarjoamme verkkokaupat joko itsenäisinä toteutuksina meidän palvelimellemme tai kokonaisratkaisuna verkkokauppa + kotisivut -toteutuksena. Halutessasi tarjoamme apua myös verkkokaupan sisältöihin, kuten myyviin, hakukoneystävällisesti kirjoitettuihin tuotekuvauksiin ja kategoriateksteihin.

Lisäbuustia ja näkyvyyttä uudelle verkkokaupalle voi tuoda esimerkiksi Googlen hakusanamainonnalla, display-mainonnalla tai Facebook-mainonnalla.

Verkkokaupan perustaminen kannattaa

Vuonna 2018 suomalaiset tekivät verkko-ostoksia yli 12,2 miljardin euron edestä (Verkkokauppa Suomessa 2018 -raportti), yli 10% enemmän kuin vuonna 2017. Tavaroita ja palveluita ostettiin 6,5 miljardilla eurolla − voisiko sinunkin yrityksesi saada osansa potista? Nettikauppa on nykyaikainen palvelumuoto, joka ei vaadi yrittäjältä mahdottomia. Pystyt palvelemaan asiakkaitasi joustavasti juuri silloin, kun he sitä haluavat. Kun tavoitteenasi on perustaa tyylikäs, toimiva ja sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöity verkkokauppa, Pro Ratas Oy:n digimarkkinoinnin ammattilaiset ovat apunasi.