YouTube-mainonta – vaikuta videoilla

Sanotaan, että yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Mitä siis voisitkaan saavuttaa videolla? YouTube on otollinen kanava mainonnalle, sillä sen sisältöjä katsotaan useimmiten rennossa mielentilassa, jolloin ihminen on vastaanottavaisimmillaan. Tarinat kiinnostavat kuluttajia, ja siksi YouTube-mainonta parhaimmillaan on niin vaikuttavaa. Videoilla tuot oman yrityksesi tarinat esiin entistä elävämmin niin YouTubessa kuin sen ulkopuolellakin. Kuten liki kaikessa digitaalisessa mainonnassa, myös YouTubessa etuina ovat tarkka kohdennettavuus sekä kustannustehokkuus. Rahaa ei valu hukkaan, sillä maksat mainonnasta vain silloin, kun videosi katsotaan kokonaan tai 30 sekunnin ajan tai kun käyttäjä on vuorovaikutuksessa (tykkäys, kommentointi) videon kanssa. YouTube on yksi suosituimmista somekanavista, ja sitä käyttävät päivittäin sadat tuhannet suomalaiset. Mikset siis veisi mainontaasi sinne, missä potentiaaliset asiakkaatkin jo viettävät aikaansa?

Miksi YouTube-mainontaa Pro Ratas Oy:n kanssa?

YouTubessa voit mielenkiintoisella tavalla esitellä tuotteitasi, palveluitasi tai yritystäsi. Meidän etulyöntiasemamme YouTube-mainontaan perustuu siihen, että talosta löytyvät sekä oma videotuotanto että mainostuotanto. Kun nämä kaksi asiantuntijatiimiä tietotaitoineen yhdistetään, saadaan aikaiseksi paitsi visuaalisesti kiinnostavaa, myös tuloksellista mainontaa. Laadukas, puhutteleva mainosvideo oikealla kohdennuksella tavoittaa juuri ne kohderyhmät, jotka haluatkin. Videomainoksia voidaan näyttää YouTube-katselusivuilla, videokumppanisivustoilla sekä sovelluksissa Display-verkostossa. Videomainos voi näkyä muita videoita ennen, niiden aikana tai niiden jälkeen, ja katsoja voi halutessaan ohittaa mainoksen viiden sekunnin kuluessa. Asiakkaan klikatessa mainostasi, ohjaamme liikenteen videosta verkkosivullesi haluamaasi kohtaan.
Sinulla ei tarvitse olla mainosvideoita omasta takaa, vaan tarvittaessa voimme hoitaa kaiken puolestasi. Tutustu videotuotantoomme!

Tutustu myös muihin some-mainosratkaisuihimme

YouTube ei ole ainoa sosiaalisen median kanava, jossa voit mainostaa. YouTube-kampanjoiden lisäksi olemme toteuttaneet lukuisia menestyksekkäitä Facebook-, Instagram- ja LinkedIn-mainoskampanjoita, joiden avulla asiakkaamme ovat saavuttaneet lisää näkyvyyttä sekä tietysti myös myyntiä. Kun digitaalinen markkinointi ja mainonta somessa kiinnostavat, me olemme myös sinunkin yrityksellesi sopivan kokoinen kumppani! Teemme hommia yhdessä asiakkaan kanssa − joko aloitetaan?