Miten meni?
Annoimme asiakkaidemme kertoa.

Kun meidän & asiakkaidemme osaaminen yhdistetään, syntyy jotakin ainutlaatuista. Tutustu alta muutamiin menestystarinoihimme ja niiden luomiseen – niin tekstinä kuin liikkuvana kuvanakin. Mikäli  kiinnostuit digimarkkinoinnin mahdollisuuksista, tutustu palveluihimme ja ota meihin yhteyttä. Yhdessä voimme tehdä sinunkin yrityksestäsi menestystarinan.

Bowler

Uudet kotisivut ja tehokas Google-mainonta siihen päälle on tuottanut tulosta: Bowlerin uudet nettisivut ovat saaneet yli 10 000 klikkausta viimeisen 3 kk sisällä. Jos Bowler on näkynyt hakutuloksissa, niin 20 % sen näkijöistä on klikannut linkin auki. 

”Ollaan oltu tosi tyytyväisiä kotisivuista ja muusta, ja olemme jo suositelleetkin teitä tutuille!”

Bowlerin kotisivuille pääset tästä!

Rakennuskonsultointi Laakso

Rakennuskonsultointi Laaksolle olemme tehneet menestyksekkäästi Google-mainontaa: ”Rahallisesti kun on laittanut euron mainontaan, on saanut 10 euroa takaisin. Rakennusalalla melkeinpä kaikki ovat kertarakentajia, eli aina tarvitaan uusia asiakkaita. Palvelu Pro Rattaan osalta on sujunut tosi hyvin, myyjä soittaa joka kuukausi ja paljon puhutaan mainonnasta ja muustakin. Suosittelen.”

Rakennuskonsultointi Laakso Ay:n sivuille

Tuplaluuta

Loimme siivousyritys Tuplaluudalle uudet, modernit ja kaikilla laitteilla saumattomasti toimivat kotisivut.

”Olimme erittäin tyytyväisiä palveluun; se oli nopeaa, miellyttävää ja erittäin tehokasta ja laadukasta. Nämä ovat parhaat nettisivut mitä meillä on koskaan ollut.

Suosittelisin teitä mielelläni!”

Tuplaluudan sivuille pääset tästä!

Leipomo Rosten

”Uudenlainen näkyvyys on lisääntynyt. Palvelu Pro Rattaan puolelta on sujunut erittäin mutkattomasti ja yhteyshenkilö on hoitanut hommansa paremmin kuin hyvin.”

Tsekkaa yksi Rostenin kanssa tehdyistä videoista tästä!

Rostenin kotisivuille

Turun Tehohinaus

Turun Tehohinaukselle tehty video on ollut menestyksekäs, josta kielii sen jopa 68 000 näyttökertaa. ”Lähtökohtaisesti somessa on tullut ehdottomasti näkyvyyttä ja lisää pöhinää. Palvelu Pro Rattaan puolelta on sujunut oikein kivasti, ei mitään moitittavaa. Suosittelisin eteenpäin!”

Tsekkaa video tästä!

Turun Tehohinauksen sivuille pääset tästä!

Auto- ja konekorjaamo Timo Vähälummukka

Auto- ja konekorjaamo Timo Vähälummukka toteuttaa kaikkien henkilö- ja pakettiautojen korjaukset ja huollot. Korjaamo palvelee asiakkaitaan 30 vuoden kokemuksella tarjoten luotettavia kilometrejä. ”Ollaan kyllä tosi tyytyväisiä sivuihin, en ole parempiin törmännyt vaikka omia sivuja kehunkin.”

Auto- ja konekorjaamo Timo Vähälummukan sivuille pääset tästä!

Narvi

”Pro Rattaan avulla olemme nostaneet viestintäämme ammattimaisempaan suuntaan. Palvelu on ollut todella hyvää ja tuntunut henkilökohtaiselta – juuri sellaista mitä yhteistyökumppanilta toivotaan. Suosittelemme!”

Tsekkaa uusin Narvin kanssa tehty video tästä!

Narvin kotisivuille

HC TPS

”Pro Ratas Oy:llä on ollut HC TPS:n brändille sekä näkyvyysarvolle iso merkitys. Olemme uskaltaneet tehdä jotain erilaista ja tavoittaa sitä kautta mahdollisimman paljon eri asiakassegmenttejä. Kädenjälki on ollut brändimme näköistä ja asiakaspalvelu erinomaista, kärsivällistä sekä kokonaisvaltaisesti eteenpäin katsovaa. Suosittelen kaikille, jotka haluavat eteenpäin!”

Tsekkaa HC TPS:n kanssa tehtyjä videoita tästä!

HC TPS:n kotisivuille

Park Hotel Turku

”Ideointia tehdään puolin ja toisin, miten mainontaa voitaisiin kohdistaa tietyille ryhmille. Digitaalinen mainonta tukee toimintaamme ja kasvava verkkonäkyvyys konkretisoituu uusina asiakkaina. Jopa uusia kanta-asiakkuussuhteita on päässyt muodostumaan. Pro Rattaalla tekemisen helppous on vapauttanut omat kädet oman liiketoiminnan pyörittämiseen samalla kun digimarkkinointi toimii taustalla.”

Tsekkaa Park Hotel Turun kanssa tehty yritysvideo tästä!

Park Hotel Turun kotisivuille
(jotka on muuten myös meidän tekemät).

Pelastakaa Lapset Ry

”Pro Ratas Oy:n videot ovat olleet laadukkaita ja ammattitaitoisesti toteutettuja. Olemme esitelleet videoiden avulla palveluitamme ja kampanjoineet menestyksellisesti.”

Tsekkaa yksi yhdessä tehdyistä videoista tästä!

Pelastakaa Lapset Ry:n kotisivuille

Maikkulan autohuolto

”Nyt on kyllä ammattilainen ollut asialla! Todella hienoa jälkeä, hieno sivusto ja selkeä sekä helppokäyttöinen! Hyvä että tuo puhelinnumero ja sähköpostilomake löytyy niin useasta kohtaa, joiltain sivuilta itse joutunut niitä etsimään.”

Oululaisen Maikkulan Autohuollon yrittäjä Jarkko Kaisto on tyytyväinen uusittuun, helppokäyttöiseen sivustoonsa. Sivuston selailu on vaivatonta, ja asiakkaat löytävät tarvitsemansa tiedon nopeasti.

Maikkulan Autohuollon kotisivuille

AjatonKoti

Rakensimme rakennusliike Ajatonkoti Oy:lle uudet modernit nettisivut, jotka palvelevat sekä yrittäjää että asiakasta: ”Ollaan todella tyytyväisiä sivujen tekoon ja koko prosessiin. Suosittelen muillekin!”

Ajatonkoti.fi kotisivuille pääset tästä!

Digiantenni Toni Koskinen Oy

”Asiakaskontaktien määrä on noussut ja mainonta on osunut hyvin kohdilleen. Kontakteista olemme saaneet paremmin kauppaa. Palvelu on ollut hyvää, oikeastaan loistavaa. Suosittelisin kaikille; en tietenkään kilpailijoille, mutta kaikille muille!”

Tsekkaa video tästä!

Digiantenni Toni Koskinen Oy:n kotisivuille